Vasile Dudau, singurul pietrean la europenele de lupte

vasile dudau1Vasile Dudau (foto), de la Clubul Sportiv Ceahlaul Piatra Neamt, este singurul reprezentant al acestei institutii la Campionatele Europene de lupte greco-romane pentru cadeti care va incepe pe 12 august, in Polonia. Luptatorul pietrean va incerca sa obtina un rezultat mult mai bun decit locul 5 cistigat in 2010, la aceeasi intrecere.

 

"Vreau sa termin pe podium la aceasta editie a Campionatului European. Daca reusesc la europene merg si la mondiale, competitie la care imi doresc foarte mult sa ajung pentru ca ai sansa si acolo sa arati ca ai valoare. Pe adversarii mei ii cunosc in mare parte pentru ca i-am intilnit si-n 2010 la europene, dar si in Serbia i-am vazut. Am incredere in potentialul meu", a declarat Vasile Dudau.

Lotul Romaniei ce se va deplasa in Polonia va fi condus de un trio de tehnicieni alcatuit din Victor Baciu, stefan Rusu si Ion Purcariu. Delegatia triocolora va pleca spre intrecere miercuri, 10 august, iar pe 12 august vor fi primele emotii pentru sportivi si antrenori, avind in vedere ca este ziua cintarului. Pe 13 si 14 august vor fi meciurile pentru medalii si pentru calificare la mondialele din Ungaria, care vor incepe pe 28 august.

Ceilalti componenti ai echipei nationale vor fi:
Alexandru Botez (46 kg - CSS Bacau)
George Gabor (50 kg - CSS Transporturi Brasov)
Radu Mizgaciu (58 kg - Muscelul Cimpulung Muscel)
Razvan Popescu (63 kg - Muscelul Cimpulung Muscel)
Marian Cristea (69 kg - CSS Transporturi Brasov)
Nicu Gherghisan (85 kg - CSS Tulcea)
Iulian Breaban (100 kg - CSS Radauti).


Tipărire   Email