Noi medalii pentru atleții CS Ceahlăului în concursurile naționale

AtletismPregătit de profesorul Dan Cojocaru, atletul pietrean Cătălin Gherasim de la CS Ceahlăul Piatra-Neamț a terminat pe prima poziție a clasamentului întrecerii de aruncare a greutății (bilă de 5 kilograme) la concursul Campionatului Național de atletism. În finala secțiunii juniorilor II (Under 16), tânărul nostru performer a reușit o aruncare de 15 metri și 85 centimetri.

Rezultatul cifric semnifică un nou record personal pentru Cătălin. Evenimentul sportiv a fost găzduit vineri și sâmbătă în sala “Ion Soter” din București. În aceeași competeție, Robert Gavril, elev al profesoarei Iulia Negură-Olteanu a încheiat pe locul VI al clasamentului general, finala probei de alergare pe distanța celor 60 de metri. Timpul de concurs al lui Robert a fost de 7 secunde și 30 sutimi.
La întrecerea juniorilor II din Capitală, în finalul săptămânii trecute au luat startul peste 400 de competitori.
Un alt maraton atletic a fost desfășurat, sâmbătă și duminică, la Bacău, în sala de atletism. Probele întrecerii “Micului atlet” pentru copii au confirmat potențialul micilor atleți de la CS Ceahlăul. Maria Apetrei (sportivă pregătită de profesoara Iulia Negură-Olteanu) s-a clasat de două ori pe locul III în cadrul probelor de 60 metri, respectiv 200 metri. O altă clasare pe podiumul de premiere am consemnat-o în concursul de 600 metri, acolo unde Andrei Boghian (copil III) a terminat întrecerea pe locul III cu timpul de 2 minute și 14 secunde.


Tipărire   Email