logo csc

top2

Bianca Drăghici vâslește în Italia

2024010418Bianca Elena Drăghici (18 ani), canotoare de la CS Ceahlăul Piatra-Neamț se află în pregătire cu lotul olimpic al României și va participa, la finalul acestei săptămâni la un concurs de talie mondială. Bianca a fost invitată să se alăture lotului "tricolor" și să participe la Regata Internațională de la Piediluco (Italia). Întrecerea figurează în planurile de pregătire ale echipei olimpice a României.

Cupa României la canotaj

2024010401La CUPA ROMÂNIEI, din data de 03.02.2024, sportivii de la canotaj, juniori și seniori, au obținut următoarele rezultate:

Locul I-proba 2 FI: Drăghici Bianca, Scutaru Ioana
Locul I-proba 1 FII: Baciu Elena
Locul I-proba 2 FII: Vasilică Denisa, Biță Sonia
Locul III-proba 1 FII: Ursăciuc Mădălina
Locul III-proba 1 FIII: Ciotîrcă Antonia

Locul II-proba 1 FS: Blanariu Georgiana
Locul III-proba 1 MS: Dumitriu Silviu

Felicitări sportivilor și antrenorilor!

Emoții mari pentru canotoarele Ceahlăului

logo login20191015 3Începând de miercuri și până duminică, 6 august, cinci sportive ale Ceahlăului, legitimate în cadrul secției de canotaj, participă la ediția anului 2023 a Campionatului Mondial. Evenimentul sportiv se desfășoară la Paris, chiar pe pista ce urmează a găzdui, în vara anului următor, întrecerea supremă: Jocurile Olimpice. Mondialul U19 de canotaj a început de miercuri cu întrecerea seriilor de calificare. Duminică, 6 august se vor desfășura finalele fiecărei probe de concurs.

Pregătiri cu folos pentru Campionatul Mondial din Franța

logo login20191015 3Flotila CS Ceahlăul Piatra-Neamț și-a adjudecat victoria (locul I) în două dintre cele cinci probe ale întrecerii Cupei României la canotaj. Rezervată categoriei junioarelor I, competiția s-a desfășurat joi, vineri și sâmbătă pe lacul Dorobanț din Iași. Distanța de concurs a măsurat 1.000 de metri.

Obiectiv de medalii la ultimul concurs pe ergometru

logo cscCanotorii grupării pietrene CS Ceahlăul încheie, în acest final de săptămână, întrecerile sezonului de iarnă. Începând de astăzi și până duminică, la Arad se desfășoară Campionatul Național pe ergometru (simulatoarele ambarcațiunilor), competiție rezervată categoriilor juniori III (sub 14 ani!), II, I, seniori și Masters (80 ani).

CS Ceahlăul este cu toate pânzele sus

logo login20191015 3În urma pregătirii și selecției desfășurată în localitățile regiunii Moldova, alți 13 tineri canotori legitimați la gruparea pietreană CS Ceahlăul au fost convocați, pe baza rezultatelor lor, la acțiunile lotului național. De această dată, sub "tricolor" vor ajunge juniorii II și III, cu vârsta de 13 și 14 ani.