logo csc

top2

Obiectiv de medalii la ultimul concurs pe ergometru

logo cscCanotorii grupării pietrene CS Ceahlăul încheie, în acest final de săptămână, întrecerile sezonului de iarnă. Începând de astăzi și până duminică, la Arad se desfășoară Campionatul Național pe ergometru (simulatoarele ambarcațiunilor), competiție rezervată categoriilor juniori III (sub 14 ani!), II, I, seniori și Masters (80 ani).

CS Ceahlăul este cu toate pânzele sus

logo login20191015 3În urma pregătirii și selecției desfășurată în localitățile regiunii Moldova, alți 13 tineri canotori legitimați la gruparea pietreană CS Ceahlăul au fost convocați, pe baza rezultatelor lor, la acțiunile lotului național. De această dată, sub "tricolor" vor ajunge juniorii II și III, cu vârsta de 13 și 14 ani.

Cooptați la loturile naționale de juniori

20221008Luna viitoare, canotorii descoperiți de profesorul Valentin Gavril vor concura în cadrul Campionatului Național de fond, la Timișoara. Până atunci, ei încep pregătirile pentru anul competițional 2023. Șase dintre performerii canotori, legitimați la gruparea CS Ceahlăul Piatra-Neamț și elevi ai LPS-ului pietrean au răspuns prezent, marți, convocărilor primite la o nouă acțiune a lotului național.

Georgiana Blanariu, medalie de aur la Campionatul Balcanic

20220913 2Legitimată la CS Ceahlăul, canotoarea Georgiana Blanariu a reușit o nouă performanță măreață. De vineri și până duminică, eleva descoperită de profesorul Valentin Gavril a participat la întrecerile Campionatului Balcanic de canotaj. Întrecerea s-a desfășurat la Višegrad, în Bosnia-Herțegovina. Acolo, pietreanca a concurat în secțiunea junioarelor I (18-19 ani), în proba de 4 rame.

Canotorii CS Ceahlăul și LPS Piatra Neamț, pe podium la Campionatele Naționale ale Juniorilor

20220817Ediția din acest an a Campionatelor Naționale la Canotaj a completat numărul medaliilor pentru performerii secției de profil aparținând Clubului Sportiv Ceahlăul și LPS Piatra-Neamț.

Canotajul pietrean, o "uzină de medalii"

logo login20191015 3"Uzina de medalii", cum este denumită, mai nou, secția de canotaj a Clubului Sportiv Ceahlăul Piatra-Neamț, nu se dezminte nici pe durata desfășurării întrecerilor Campionatelor Naționale Școlare de canotaj. De această dată, "motoarele" profesorului Valentin Gavril au turat, la inceputul lunii august, pentru cealaltă grupare pietreană, în cadrul căreia sportivii învață: Liceul cu Program Sportiv din oraș.