Ina Popescu, o nouă medalie pentru CS Ceahlăul

logo login20191015 3Eleva profesoarei Alina Militaru a terminat pe locul III întrecerea probelor de tetratlon, de la București. Secția de atletism aparținând celei mai valoroase grupări pietrene, CS Ceahlăul, și-a trecut în palmaresul sezonului 2022 o nouă medalie importantă. Aceasta a fost obținută de sportiva Ina Popescu (13 ani), elevă a profesoarei Alina Ramona Militaru.

La finele săptămânii trecute, performera
pietreană a încheiat pe locul III al podiumului de premiere, întrecerea Campionatului Național de copii (12-13 ani). Evenimentul a fost găzduit în Sala "Ion Soter" din Capitală, acolo unde Ina Popescu a participat în cadrul secțiunii triatlon.
Participarea atletei noastre în cadrul probei de 60 metri i-a asigurat un nou record personal: 8 secunde și 57 sutimi. La săritura în lungime, arbitrii i-au măsurat rezultatul Inei la 4 metri și 52 centimetri. ~n fine, un nou record personal, sportiva pietreană l-a realizat în proba de 800 metri,
distanță care a fost acoperită în 2 minute și 38 secunde. "Comportarea ei a fost una foarte bună. Diferența între primele trei locuri ale podiumului de premiere a fost mai puțin de 60 de puncte. ~n final, cu toții a trebuit să așteptăm cumularea rezultatelor cifrice, chiar până la terminarea
ultimei secțiuni a întrecerii, pentru aflarea locului în ierarhia generală. Din punctul meu de vedere, rezultatul Inei este unul foarte bun în condițiile în care au fost înscrise neașteptat de multe competitoare, la startul întrecerii de triatlon: 26", a declarat profesoara Alina Militaru.
Anul competițional precedent, Ina Popescu devenise campioană națională la categoria copii II în secțiunea tetratlon (aer liber), desfășurată în curtea stadionului "Lia Manoliu".


Tipărire   Email