CS Ceahlaul lupta pentru un mondial de karate la Piatra Neamt

logo login20191015 3Municipiul Piatra Neamt ar putea fi gazda unei editii a Campionatului Mondial sau European de karate traditional sau in stilul shotokan-fudokan. Este dorita organizarea unei astfel de intreceri, mai ales ca Romania este o forta in acest sport, iar propunerea a venit din partea Clubului Sportiv Ceahlaul.

 

Antrenorul Paul Pintilie si directorul unitatii, Valentin Gavril, considera ca la Piatra Neamt sint intrunite toate conditiile pentru ca Romania sa gazduiasca o intrecerea de asemenea nivel.
„Consider ca avem conditii pentru organizare si ca ar insemna mult pentru imaginea orasului. Avem sali, avem multe posibilitati de cazare, iar numele Piatra Neamt ar iesi din nou in evidenta“, a declarat Valentin Gavril.

Directorul CS Ceahlaul a precizat ca in perioada urmatoare, in special in primele doua luni ale anului 2012, va cauta o intilnire cu membrii conducerilor de judet si municipiu pentru a aduce argumente convingatoare care sa duca in final la acceptarea propunerii.
„In acest caz vom cere organizarea in 2012 a unei editii de campionat national, pentru ca trebuie sa ne acomodam cu asemenea gen de intrecere. Daca ni se va aproba cererea pe plan local, atunci vom ne vom depune candidatura pentru anul 2013“, a precizat Paul Pintilie.


Tipărire   Email