CS Ceahlăul are cinci luptători pietreni calificați pentru finala CN și Cupa României

lupte2Prin gruparea CS Ceahlăul, secția de lupte greco-romane a grupării nemțene are cinci sportivi calificați pentru etapele finalelor Campionatelor Naționale și pentru turneul Cupei României. Peformanța a fost reușită de performerii coordonați de antrenorii Ion Purcariu și Dragoș Florin Cîmpanu.

Ultimul dintre aceștia a fost care a însoțit echipa luptătorilor noștri în competiție. Evenimentul sportiv s-a desfășurat începând de joi și până ieri, la Târgoviște. La secțiunea categoriei cadeți (14-17 ani), CS Ceahlăul îi are calificați pentru finala Campionatului Național și totodată pentru turneul final de Cupa României pe Massimo Crudu (categoria de greutate 71 kg), Gabriel Stan (80 kg), Robert Apetrei (71 kg), Fernando Constantin Marcel (60 kg). În plus, de cucces la etapa turneului de calificare de la Târgoviște s-a bucurat și antrenorul Dragoș Cîmpanu. Acesta a concurat, al rândul său, în finalele acelorași concursuri importante de pe plan intern, dar la categoria seniorilor, în secțiunea de greutate 60 kg. Succesul este unul important, dat fiind faptul că ultima prezență a lui Dragoș în concursurile galelor oficiale din România a fost consemnată acum doi ani în urmă.
La nivelul categoriei cadeți, întrecerera Cupei României este prevăzută a se desfășura în perioada 26-28 martie, la Pitești, iar finala Campionatului Național, în luna octombrie.


Tipărire   Email