Sezon cu rezultate frumoase pentru aruncările CS Ceahlăului

202208081Finalul sezonului competițional 2022 pentru aruncările secției de atletism aparținând Clubului Sportiv "Ceahlăul" Piatra-Neamț a fost unul cu rezultate pozitive așteptate. Cunoscutul pofesor Dan Cojocaru atribuie meritele acestui succes, tuturor elevilor săi înscriși în probele concursurilor unde nu au dezamăgit.

Diana Ioana Țigănașu a câștigat 12 medalii la Campionatele Naționale și internaționale. În plus, ea este deținătoarea tricoului de campioană a României în proba de aruncare a discului și greutății, în sezonul de iarnă. La rândul lor, nici juniorii nu au dezamăgit speranțele propriului antrenor. Cătălin Gherasim și Adina Fîrțală au asigurat secției CS Ceahlăul de încă șapte medalii. Primul s-a ales cu argint în proba de aruncare a greutății la Jocurile Balcanice de juniori II, o altă medalie de argint la Jocurile Balcanice de juniori I și postura de campion național al României, la categoria de vârstă juniori II. În plus, Cătălin Gherasim a mai fost finalist în concursul Campionatului European.

"Cele mai bune rezultate ca palmares pentru aruncările nemțene!"

Nici Adina Fîrțală nu a lipsit de pe locurile podiumurilor de premiere, în finalul concursurilor la care a participat. Cinci medalii de aur le-a reușit în Campionatul Național de juniori III, două medalii de argint la secțiunea junioarelor II, iar mai mult, ea a fost calificată și la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE). "Acolo, doar o accidentare a împiedicat-o să acceadă între cele mai valoroase șase atlete din Europa, la nivelul categoriei sale! Oricum, toți trei atleți ai noștri, merită să fie componenți ai loturilor naționale, pe categoriile lor de vârstă. Drept dovadă stau aceste cele mai bune rezultate, reușite ca palmares pentru aruncările nemțene!", a admis antrenorul Dan Cojocaru.


Tipărire   Email