Doi atleți pietreni au adus medalii importante lotului României

20220722Reprezentanții CS Ceahlăul, Silviu Daniel Munteanu și Cătălin Constantin Gherasim au urcat pe podiumul de premiere competiția din Turcia. Atletismul pietrean continuă să producă rezultate prestigioase în acest an competițional, la nivel de juniori.

Ultimele performanțe însemnate sunt reprezentate de clasarea pe locurile podiumului de premiere a reprezentanților Clubului Sportiv Ceahlăul. În cadrul celei de-a 52-a ediții a Campionatelor Balcanice pentru categoria Under 20. Desfășurat la Denizli (Turcia), în 16 și 17 iulie, evenimentul i-a avut între medaliați pe doi atleți pietreni.
Silviu Daniel Munteanu (elev al antrenoarei Iulia Negură-Olteanu) a obținut medalia de argint la proba de 100 metri, cu timpul de 10 secunde și 83 sutimi. Tot el a intrat și în posesia medaliei de bronz, după desfășurarea probei de 200 metri, grație timpului de 21 secunde și 99 sutimi. În cadrul aceleiași întreceri, Silviu Daniel Munteanu a concurat și în proba de ștafetă 4X100 metri. Cu timpul de 41 secunde și 92 sutimi, alături de ceilalți trei colegi din lotul național, pietreanul a mai adus un loc III (medalie de bronz) echipei României U20 de atletism. Pe plan intern, la Campionatul Național Under 20 (întrecere desfășurată la Cluj-Napoca), Silviu Daniel Munteanu a câștigat al IX-lea titlu de campion al României.


Tipărire   Email