CS Ceahlaul, cinci sperante la medalii

mihai mihut1A mai ramas putin pina la cea mai importanta competitie a cadetilor, Campionatele Nationale individuale, dar ultimele zile si ore sint si cele mai dificile pentru sportivi si antrenori. In ceea ce-i priveste pe pietreni, sint de doua ori mai grele. Dupa foarte multi ani, Sala Ceahlaul din Piatra Neamt gazduieste finalele cadetilor, care prezinta o importanta maxima pentru toti luptatorii din tara, prin perspectiva participarii la Europene si Mondiale.

 

Clubul Sportiv Ceahlaul va avea in competitie noua sportivi, din care cinci au obiectiv medalii. Acestia urmeaza un program special de la inceputul saptaminii, cind au intrat in cantonament. Vasile Dudau, Mihai Mihut (FOTO 1), fratii Cristian si Mihai Marian (FOTO 2) si Mircea Ionescu (FOTO 3) sint sperantele antrenorilor Ion Purcariu si Ioan Popa la aceste Nationale. Toti sint campioni si medaliati.

 "Aceste Nationale sint speciale pentru noi, deoarece luptam acasa", spune unul dintre favoritii pietreni la medalii, Mihai Mihut, care apoi ne-a mai spus: "O sa fie o competitie dificila, toti vor veni foarte bine pregatiti. Cel mai greu adversar insa cred ca o sa fie Cristi (Cristi Marian, n.n.), in finala”.mihai marian1

mircea ionescu1Mihai Mihut si Cristi Marian impart aceeasi saltea la antrenamente si vor reprezenta CS Ceahlaul la categoria 50 kilograme. Cel mai bun cadet pietrean, Vasile Dudau, va lupta la 54 de kilograme, cu gindul la cea de a treia participare consecutiva la Europene. Marian Mihai, campion national la copii, se pregateste pentru 42 de kilograme, iar Mircea Ionescu, vicecampion, va lupta o categorie superioara de greutate.

Nationalele incep vineri seara, cu cintarul, iar simbata, de la ora 14:00, se da startul primelor meciuri. Duminica, intrecerile Nationalelor se vor relua de la ora 09:00.

Sursa: Ceahlaul.


Tipărire   Email