Asteptari mari de la selectia loturilor de canotaj pentru juniori

valentin gavril1Cel tirziu saptamina viitoare antrenorii ce se ocupa de destinele loturilor nationale de juniori ale Romaniei vor anunta componenta loturilor respective pentru anul 2012. De aceea, 40 de canotori juniori din tara se dueleaza pentru 25 de locuri atit la feminin, cit si la masculin.

 

Printre cei care se bat pentru a fi opriti in loturile tricolore care se vor pregati apoi la Snagov sint si sase sportivi de la Clubul Sportiv Ceahlaul Piatra Neamt.

Probele in care nemtenii au trebuit sa fie printre cei mai buni au insemnat curse de 6.000 m, 2.000 m si 500 m, toate pe apa. Dorina Otea s-a dovedit a fi printre sportivele de calitate din Romania dupa aceste probe, fiind in prezent pe locul 3 in clasamentul feminin. La masculin, Nicu Bocancea, este speranta clubului pietrean, in timp ce la feminin se mai bat Andreea Sticea, Antonia Cerbu, Ana Maria Grapinoiu si Elena Grapinoiu.

"Toti sint intre primii 25 si am incredere ca si dupa Cupa Romaniei pe ergometru vor ramine toti in cantonamentele loturilor nationale", a declarat Valentin Gavril, antrenorul sectiei de canotaj de la CS Ceahlaul.


Tipărire   Email