Luptatorii pietreni, avertizati in Serbia

logo login20191015 3Clubul Sportiv Ceahlaul Piatra Neamt a avut doi sportivi in lotul tricolor deplasat in Serbia pentru un turneu amical inaintea de participarea la europenele cadetilor din Polonia, de la inceputul lunii viitoare. Vasile Dudau si Mihai Mihut au fost la Subotica, unde cei mai buni s-au dovedit a fi rusii.Vasile Dudau, campion national la 54 de kilograme, este titular in echipa Romaniei, iar Mihai Mihut este rezerva. Cei doi luptatori ai Ceahlaului au trecut un singur tur la turneul din Serbia, de la finalul saptaminii trecute. Dudau a pierdut cu un croat, iat Mihut a fost invins de un ungur.

"Nu a luptat rău nici unul dintre ei. Vasile a facut o greseala de regulament, desi stia ca nu-i este permisa, iar Mihai a incercat un procedeu, nu l-a reusit si l-a intors adversarul. A fost un concurs puternic, care ne-a permis sa ne facem o idee asupra a ceea ce ne asteaptă la Europene. Nu stiu daca toate tarile au venit cu cei mai buni luptatori, dar Rusia si-a făcut sigur din acest turneu concurs de selectie, dupa cum s-au batut rusii intre ei", a declarat pentru ziarul Ceahlaul Ion Purcariu, antrenor la CS Ceahlaul si secund al lotului national de cadeti.

Rusii au luptat in opt finale, din care trei au fost intre sportivi din aceasta tara.

Romania a reusit doua clasari pe podium la Subotica, prin Radu Mizgacu - locul III, si Nicu Gherghesan - locul II. Lotul se va reuni din nou dupa 15 iulie si se va pregati la Piatra Neamt.


Tipărire   Email