Prioritățile canotorilor pietreni

CanotajMembru `n comitetul director al Federa]iei Rom=ne de Canotaj, profesorul pietrean Valentin Gavril a participat la mijlocul acestei săptămâni în cadrul edinției anuale a biroului federal. Evenimentul a fost g\zduit în Capitală, în ziua de miercuri, 27 ianuarie. Discuțiile purtate au fost despre activitatea și componența loturilor naționale de juniori și seniori, despre stabilirea competițiilor stagiunii în curs, dar și despre aprobarea bugetului necesar pentru susținerea concursurilor.

Totodată, a fost reconfirmată data stabilită pentru organizarea de noi alegeri în cadrul Adun\rii Generale: 12 martie. Tot atunci vor fi alegerile pentru stabilirea noului președinte, dar și al membrilor Comitetului Executiv în FR Canotaj. Ac]iunea respectivă va fi găzduită în locația deja stabilită: orașul T/rgu-Mureș..
Până atunci, peste numai o săptămână (în 6 februarie) vor fi desfășurate întrecerile primei competiții oficiale importante ale țării: Cupa României pe ergometru, secțiune programată deja în calendarul oficial pe centrele naționale existente în țară. Întrecerea Cupei României pe ergometre se va derula pe distanța de 2.000 de metri.
Tot la Târgu-Mureș, dar în 12 martie este anunțat a se desfășura Campionatul Național pe ergometru, atât la secțiunea individual, cât și pe echipe.


Tipărire   Email