Pietrenii au fost campioni la Târgu-Mureș

lupte4Înscrisă deja în performanță, echipa celor mai mici luptători pietreni de greco-romane aparținând grupării CS Ceahlăul a terminat pe primul loc al clasamentului general, în cadrul unui nou concurs. Acesta a fost întrecerea Campionatului Național de la Târgu-Mureș, eveniment sportiv desfășurat de joi, 7 octombrie și până duminică, 10 octombrie. Gazda concursului a fost Sala Polivalentă, iar performerii au putut opta pentru mai multe secțiuni ale  competiției: greco-romane, lupte feminine și lupte libere.

Copii, juniori IV (12-13 ani), respectiv juniori au fost categoriile de vârstă ale participanților. "S-au repornit motoarele la CS Ceahlăul Piatra-Neamț! Am terminat pe primul loc în ierarhia celor 33 de cluburi participante! Ținem să adresăm felicitări tuturor sportivilor noștri care și-au adus contribuția la acest succes deplin!" a declarat antrenorul Dragoș Cîmpanu. Alături de acesta, la competiție a mai fost prezent, tot în calitate de antrenor al taberei pietrene și Ion Purcariu. Pe salteaua de concurs, Anatolie Măriuța și Gabriel Marcel au terminat în postura campionilor culoarului categoriei lor de vârstă și de greutate (50 kg). Medaliați în delegația echipei CS Ceahlăul au mai fost Ionu] Ignat (locul II la categoria 66 kg), Mihai Măriuța (locul III la 46 kg), Luca Vîrvea (categ. 78 kg) și Victor Humă (locul IV la categ. 78 kg), respectiv Luka Bighei (locul V la categ. 55 kg). Tot la Târgu-Mureș au mai concurat pentru CS Ceahlăul (la prima lor participare competițională) sportivii Albert Lungu (locul 8 la cartegoria 32 kg), Eduard Rusu (locul 9 la categoria 29 kg), Denis Cîmpanu (locul 6 la categ. 29 kg). Antrenorul Drago[ Florin Cîmpanu a ținut să-i felicite atât pe copii performeri, dar și pe părinții acestora. Totodată, oficialul secției de lupte greco-romane de la CS Ceahlăul a reamintit tuturor că pentru obiectivele impuse, greul de acum începe.
De astăzi, echipa luptătorilor de greco-romane de la CS Ceahlăul se mută la Constanța pentru participarea în cadrul concursului finalei Campionatului Național de cadeți (14-16 ani), respectiv Cupa României la nivel de seniori. Pentru secțiunea cadeților, antrenorii Cîmpanu și Purcariu mizează pe participarea sportivilor Massimo Crudu, Robert Apetrei (la categoria 71 kg) și Constantin Marcel (categ. 60 kg). La nivelul competiției seniorilor (Cupa României), reprezentantul CS Ceahlăul înscris în competiție este Daniel Potoschi, participant pe culoarul categoriei 72 kg. Întrecerea se va încheia duminică dimineață.

 


Tipărire   Email