Bianca Drăghici vâslește în Italia

2024010418Bianca Elena Drăghici (18 ani), canotoare de la CS Ceahlăul Piatra-Neamț se află în pregătire cu lotul olimpic al României și va participa, la finalul acestei săptămâni la un concurs de talie mondială. Bianca a fost invitată să se alăture lotului "tricolor" și să participe la Regata Internațională de la Piediluco (Italia). Întrecerea figurează în planurile de pregătire ale echipei olimpice a României.

Canotoarea Ceahlaului a concurat, sâmbâtâ si duminica, în două probe importante: dublu vâsle, respectiv 2 fără cârmaci. Fiind încă la vârsta junioratului, canotoarea Ceahlăului se pregătește acum pentru participarea la olimpiada de peste patru ani, din Statele Unite ale Americii.
"Elevă în clasa a XI-a, Bianca este o fată deosebită, muncitoare și ambițioasă. De patru ani de zile practică acest sport din plăcere, dar a devenit, repede, un model pentru ceilalți componenți ai clubului nostru. La concursurile internaționale, antrenorii de la lot spun că este un adevărat motor pentru colegele sale de barcă", declară profesorul Valentin Gavril, directorul CS Ceahlăul.


Tipărire   Email