Zi speciala la CS Ceahlaul

atletism3Clubul Sportiv Ceahlaul Piatra Neamt a reusit sa-i bucure pe o parte dintre copiii legitimati cu o festivitate de Craciun. Asemenea manifestare nu s-a mai facut de mult la aceasta unitate sportiva, iar marti seara 150 de copii cu rezultate bune si foarte bune au fost chemati la sediul clubului pentru a primi de la Mos Craciun cite un dar.Asa cum este si normal in aceasta perioada a anului, din „punga cu cadouri“ n-au lipsit dulciurile si bauturile racoritoare. „Am vrut sa aiba parte de o seara in care sa se simta apreciati dupa un an de munca. Am incercat sa le punem in sacose cit mai multe dulciuri si sper ca s-au bucurat si de intilnirea cu Mos Craciun“, a spus Valentin Gavril, directorul CS Ceahlaul.

Ca sef care priveste spre realizarile din 2011, Gavril a afirmat ca este satisfacut de majoritatea rezultatelor. Singurul regret al anului ce sta sa se incheie este ca CS Ceahlaul nu a cistigat nici o medalie la o competitie mondiala sau europeana, referindu-se in mod strict la sporturile olimpice, pentru ca „neolimpicele“ au punctat serios la acest capitol. Seara a fost
deschisa de un grup de 20 de colindatori si uratori de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Stefan cel Mare.

Cea mai noua componenta a corpului de antrenori a CS Ceahlaul, Alina Militaru, a terminat anul cu zimbetul pe buze. „A fost un an deosebit pentru ca munca depusa cu aceasta grupa de fete a fost rasplatita cu o medalie de bronz si cu prezenta intr-o finala“, a declarat Militaru, antrenor de atletism care si-a format o grupa de copii in acest an.

Vacanta nu caracterizeaza activitatea Clubului Sportiv Ceahlaul. Antrenorii stiu ca sezonul de iarna din atletism bate la usa, asa ca sportivii sint chemati
la pregatire. De aceea, in ianuarie sint programate mai multe stagii pentru sportivii sectiilor de atletism, canotaj si lupte. Atletii si canotorii vor ajunge la Bacau, Snagov, Sovata si Slanic Prahova, iar luptatorii vor intra in cantonament pe plan local.

„Obiectivul principal al clubului pentru 2012 ramine cistigarea unei medalii mondiale sau europene“, a concluzionat Valentin Gavril.

FOTO: Gelu CRACANA.


Tipărire   Email